loading please wait..

 

Bara svenska partyhits

LEIF är ett coverband från Falkenberg som lirar festmusik endast från den svenska partyeliten! Vi blandar det allra senaste och hetaste från svenska artister med klassikerna vi alla minns från förr. Med mycket spelglädje, energi och glimten i ögat ser vi alltid till att bjuda på oss själva och att publiken har roligt med oss för att kunna skapa den bästa partystämningen!

Vi som spelar & sjunger i bandet heter Simon, Martin, Andreas & Patrick. Tillsammans har vi mer än 17 års erfarenhet i branschen, vi rör oss över hela landet och reser med egen ljud- och ljusutrustning för liten som stor publik.

Vill ni läsa, höra eller se mer om oss så finns länkar till vårt

Facebook-, Youtube-, och Instagramkonto längst ner på sidan.

Mycket nöje!

Vi står för festen

Bandet LEIF fixar partystämningen för alla typer av företagsevent, nattklubbar, after-works, premiärer, festivaler eller privatfester. Med en blick för publiken, rappt och skojfriskt mellansnack och olika show-akter kickar vi igång publiken och sedan är det klackarna i taket till de allra bästa svenska partyhitsen.

(Klicka på bilden för fler bilder)

Live
Live

Bröllop á la LEIF

Vårt bröllopspaket löser all musik och underhållning för hela bröllopsdagen. Utefter brudparets önskemål framför vi i bandet LEIF musik och stämsång vid vigsel och vi kompar gärna önskad solist. Till minglet tas gästerna emot av stämningsfull akustisk musik & sång och till middagen underhåller vi gästerna med olika upptåg och allsång. Vi kompar önskad bröllopsdans och därefter drar vi igång festen och låter gästerna dansa loss hela natten lång.

(Klicka på bilden för fler bilder)

Bröllop

Spelplan 2021

Alla bokningar är med reservation för ändringar

ETT ÅR MED PANDEMI

Det är ett nytt år och vaccineringen mot detta fruktansvärda virus som lamslog världen 2020 har äntligen satt igång. Helt fantastiskt jobbat av vetenskapen och inte minst av sjukvården i vårt land och i världen!

Med förhoppningar om gladare tider då vi alla kan börja umgås som vanligt igen, håller vi tills vidare nere spelplanen. Ni är alltid varmt välkomna med en förfrågan. Ta hand om er!

Kontakt & Bokning

Bandet bokas genom Martin på tel: 0730 – 91 13 92

eller mail: info@bandetleif.se

För pressbilder och logga kontakta oss via mail eller telefon.